fbpx

Det blir inte många regelrätta yogapass för min del nu för tiden. Istället tar jag ett par minuter här och där och sträcker ut den del på kroppen som behöver det mest just då. På morgonen blir det oftast de två första positionerna i en solhälsning som jag gör i flöde ett par minuter för att väcka kroppen och knoppen. Det går till såhär:

Börja i tadasana (stående grundposition)
Andas in och sträck upp armarna ovanför huvudet, handflatorna möts
För händerna nedåt framför kroppen, böj lätt på knäna och fäll i höften
Landa i padahastasana (stående framställning) 

Detta enkla och korta flöde mjukar upp både rygg, nacke och baksida lår. Det är helt otroligt vilken skillnad det gör efter bara ett par minuters flödande. Blodcirkulationen kommer igång ordentligt och du känner dig både mjuk i kroppen och klar i huvudet. Testa redan imorgon!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *