fbpx

Idag har jag övat på att njuta av dagen utan att göra något ansträngande. Det gick sådär. Efter en sen frukost (tack vare en stökig natt) så tog vi en promenad i den lilla nationalparken som ligger ett par hundra meter från vårt hus. Det var otroligt vackert med alla vitsippor, gulsippor och någon liten orkidé som jag glömt namnet på. Vi fick sällskap av grannarna och eftersom barnen var med så gick det i sakta mak. So far so good. Lunchen åt vi ute i solen i trädgården och sen var tanken att vi bara skulle hänga och njuta av det vackra vädret. Men efter ett tag kunde jag inte låta bli att påta lite i jorden och förberedde pallkragarna för sådd. Storasyster och grannkompisen hjälpte sedan till att sätta frön som förhoppningsvis ska bli morötter, rödbetor, persiljerötter och rädisor. Håll nu tummarna att det blir någon skörd detta året.

Vi bestämde oss för att inviga grillen och grilla korv till kvällsmat och nöjt samtidigt av den sista eftermiddagssolen. Sen blev det bad för stora delar av familjen. Nu är även tvätten vikt och kassen med kläder till förskolan förberedd. Vila, ja det ska jag göra nu, i sängen.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *