fbpx

Jag vet inte riktgt var jag ska börja, min hjärna är full med bomull så det går lite trögt med tankarna. Jag har blivit riktigt förkyld. Snoret rinner och huvudet känns uppblåst som en badboll. Jag sitter uppkrupen i soffan med en kopp ingefärste och hoppas att det kommer kännas bättre i morgon (ja hoppas kan man ju alltid). Jag är inte van att vara sjuk. Innan vi fick barn var jag i princip alltid frisk. Men så är det inte längre. Förskolebakterier, jo tack!

Igår var det min födelsedag och då åkte vi på familjeutflykt till Köpenhamn Zoo, i ösregn (kan det ha något att göra med min förkylning tro?). Det var såklart spännande att se all exotiska djur men jag kan inte låta bli att förfaras över de små utrymmena som djuren har och hur uttråkade visade av dem verkar. Isbjörnen var nog värst. Det var coolt att se den simma under vattnet, men inte lika coolt att den simmade exakt samma runda, om och om igen. Storasyster tyckte dessutom att hästarna var absolut mest spännande så för hennes del hade det varit lika kul att åka till 4H-gården. 🙂 Nej, det blir nog inte fler besök där framöver. Skånes djurpark ska vara bättre har jag hört (från min vän Jennica) så det får bli en utflykt dit i sommar.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Usch, Köpenhamns Zoo är hemskt tycker jag. Jag har inte varit där sedan Josefine var liten, så kanske 9-10 år sedan. Men minns att jag tänkte "aldrig mer".

    Däremot så gillar jag Skånes Djurpark. Inte så exotiskt, men helt tillräckligt för barnen. Ystads djurpark är också fint! Där har de exotiska djur också faktiskt…. 🙂

    KRAM Jennica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *