fbpx

När jag vaknade i morse kände jag mig som Olga 80 år. Ryggen var stel som en pinne och den var inte alls sugen på mer trädgårdsarbete. Men, när solen strålade in genom fönstret ställde jag mig på mattan och hälsande solen och vet ni vad, efter bara ett par solhälsningar kändes det helt ok i ryggen. Egentligen är det helt otroligt vad lite som krävs för att väcka kroppen och ta väl hand om den! Efter en stund kom storasyster och ville vara med. Hon undrade var musiken var ? (den vi brukar höra när vi kikar på videos på Family yoga) Då sa jag att man inte behövde ha musik när man yogar men då gick hon och hämtade surfplattan till mig. Hon höll tydligen inte med mig. 🙂 I samma stund kom hon på att hon ville spela Pippi-spelet så hon satte sig på yogamattan och började spela. Jaha, så kan man ju också yoga tänkte jag och gjorde några sittande positioner på den delen av mattan som var ledig. Innan vi skulle rulla ihop mattan blev det i alla fall ett par flygturer och sen ut i trädgården för ännu en dag med ”funktionell” träning i solen.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *