fbpx

En till två gånger i veckan går jag på mamma-bebis-gympa på Gerdahallen i Lund. Det är ett pass som är anpassat för kvinnor som nyligen fött barn och där bebisen kan vara med i vissa övningar. Helst skulle jag vilja springa snabbt och lyfta tungt men eftersom det antagligen inte är så lämpligt så skyndar jag långsamt och håller mig tills vidare till träning av mer lågintensiv karaktär. Det som är mest klurigt när man gympa med en bebis är att hitta en bra lösning för att enkelt kunna amma om det behövs mitt i passet. Även om passet inte innehåller några hopp så förekommer det ändå vissa övningar där jag känner att brösten hade behövt mer stöd än en vanlig amnings-bh. Nu har jag hittat lösningen – Boob sport-bh. Jag tyckte först att det var lite dyrt men nu när Sofia bjuder på en rabattkod så slog jag till. Rabatten gäller till och med den sista mars (dvs endast ett par dagar till).

Boob design

Nu när jag provat den så känner jag att det är klart värt det, med eller utan rabatt. Jag kunde ta i lite mer utan att känna att det guppade allt för mycket och jag kunde ta en snabb och smidig amningspaus utan att kränga av mig min vanliga sport-top. Med tanke på detta inlägg så hoppas jag att jag får anledning att använda den ett bra tag framöver. Till och med  imorgon måndag är det dessutom fri frakt så passa på om du är i målgruppen, eller om du känner någon som som är det som du vill ge en mycket användbar present.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Så himla kul att du köpte och gillade, det är ju så, faktiskt svårt att ta sig råd men SÅ värt det. BRAVO Nellie! (och så himla fint att du tipsar vidare!) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *