fbpx

För mig blir det bara mer och mer självklart att välja ekologiskt, främst vad gäller mat, hudvårdsprodukter och städprodukter. Ibland är det lite dyrare än icke ekologiska alternativ men jag har bestämt mig för att det är värt det. Jag vill värna om vår miljö och vårt klimat, som uppenbarligen påverkas av hur vi lever och konsumerar. Jag vill också minimera gifter i min kropp, och i andra människors kroppar (de som producerar varorna). Det finns rätt många ställen på nätet där man kan få tips för en mer hållbar livsstil men här är mina tre favoriter:

Think organic
Här skriver fyra tjejer om att leva miljövänligt. De både inspirerar och utmanar till en bättre livsstil och tycker att det inte ska vara svårt eller dyrt att äta bra mat och undvika gifter i vardagen.

Evelinas ekologiska
Evelina skriver om hälsa, miljö, ekologisk hudvård, ekologisk mat och sitt liv i Hälsingland i en härlig mix. Hon tar dessutom väldigt vackra bilder som jag vill dyka rakt in i.

Ekoenkelt
Pernilla skriver om miljö, klimat och en hållbar livsstil. Jag gillar speciellt hellen 100 tips för en mer hållbar vardag

Jag har tidigare skrivit om listan över de 5 viktigaste livsmedel att köpa ekologiskt. Många har säkert redan sett den men den tål att repeteras.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *