fbpx

Jag får en hel del frågor om tips på appar och videos för att komma igång med yoga. Personligen gillar jag videotjänsterna bäst och just nu har jag ett samarbete med Family yoga. Jag kollar på olika videos både tillsammans med min äldsta dotter och på egen hand. Nu finns det även en nybörjarguide med videos som passar att börja med. Jag kan varmt rekommendera att testa, det är gratis i tre dagar!

Många tror fortfarande att man måste vara vig för att yoga men det är verkligen en missuppfattning. Det finns tusen olika anledningar att yoga. Du kanske vill du bli mer rörlig, mindre stel och därmed förebygga skador? Behöver du komma ner i varv och landa mentalt? Har du svårt att beskriva vad du behöver för att må riktigt bra, för att vara lycklig? Låter det lockande att släppa alla krav på prestation? Oavsett anledning så kan regelbunden yogapraktik vara svaret. Som bonus blir du mer öppen, både i kropp och sinne. Det är absolut värt att testa!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Tack för tipset…mååååste verkligen komma igång igen. Dessutom även om man inte är vig när man börjar, utan mer som ett kylskåp så mjukar man upp kroppen otroligt snabbt med yoga

    Kram Kajsa

  2. Vilket fint inlägg, tack 🙂 Jag läste ett citat som jag tyckte var så bra: "Att säga att man är för stel för att utöva yoga, är som att säga att man är för smutsig för att ta ett bad." Precis så är det ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *