fbpx

Efter många års letande har jag äntligen hittat en stylingprodukt som funkar i mitt glatta och ostyriga hår och samtidigt är bra både för håret och miljön. Svaret är Kevin Murphy.

Den doftar sommar och ger precis lagom stadga utan att kladda eller göra håret flottigt. Att förpackningen dessutom är snygg och känns lyxig är en bonus. 🙂 Jag vill absolut prova fler av Kevins produkter framöver. Någon som har förslag på andra K.M. produkter som är bra?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Först mobilversionen till blogspot suger riktigt. Hade skrivit ett superlångt svar och vad händer jo, jag trycker på den enda knapp som finns synlig som är … logga ut… iiiiiiikkkkk. Galen.

    Men jag har och har haft flera av KM produkter, shampoo, balsam, förtjockningsmedel, pulver, resortspray, antigravity spray och torrshampo. Dessutom bor vi granne med en säljare och europakoordinator. supernöjd är jag, med både produkter och grannar ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *