fbpx

Jag är faktiskt inte särskilt rädd eller orolig av mig och jag när jag ställs inför nya grejer tänker jag ofta som Pippi att ”det där har jag aldrig provat så det klarar jag helt säkert”. Självklart känner jag inte alltid så men jag tror ändå att den inställningen tar mig ganska långt. Rädslor har ju ofta en tendens att hindra oss från att göra sådant vi drömmer om och därför kan det vara bra att fundera på vilka rädslor en har och varför.

My list of fears

1. Det okända
Jag vill gärna ha mycket fakta och jag gillar inte att ta risker, i alla fall inte när det gäller pengar.
Detta hindrar mig från att våga ta steget och byta bana i karriären.

2. Skador
Jag tror typ att jag ska få blodförgiftning varje gång jag skurit mig i fingret.
Det hindrar mig inte från att göra saker men när något väl händer så oroar jag mig desto mer och tror det värsta möjliga. Jag blir liksom rädd i efterhand när skadan redan är skedd.

3. Vanlig/tråkig
Jag känner mig ibland stressad över allt jag skulle vilja uppleva, alla platser jag vill åka till och alla aktiviteter jag vill prova. När det inte blir mycket av varken det ena eller det andra tycker jag att mitt liv är tråkigt, eller kanske snarare vanligt. Vad hände med äventyraren i mig?
Vilka rädslor har du och hur påverkar de ditt liv? Jag skickar frågan vidare till Sara, Vevve och Elin.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *