fbpx

Jag ser att fler och fler satsar på träning speciellt för tjejer, med utgångspunkten att visa att tjejer kan. Ett relativt nystartat initiativ som gör just detta är Girls Wellness Academy. De vill bidra till att förändra och vidareutveckla bilden av vad tjejers hälsa är och tycker att vi behöver en sundare och mer balanserad hälsosyn. Så himla bra! Jag blir väldigt intresserad av att vara med på ett hörn…

Jag tycker att det är så himla coolt att tjejerna har tagit steget in på träningarenan, ja nästan tagit över den faktiskt. Baksidan är att det har blivit något hetsigt. Många känner att det är viktigt att vara smal och ha magrutor samtidigt som otrorexi har blivit en mer vanlig sjukdom. Jag tycker mig dock mig se  att denna hest till viss del är på väg bort och att det istället blir mer och mer fokus på en sund och balanserad livsstil. Jag tror att yogan växande popularitet har en bidragande effekt på att fler människor, i synnerhet tjejer, har en mer avslappnad syn på sig själva på och sitt yttre. Det tycker jag är en oerhört positiv utveckling!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *