fbpx

Idag tänkte jag tipsa om ett gäng recept som jag delat med mig av tidigare. Själv tänkte jag göra en sats frökex och apelsinspread för att ha nyttiga mellanmål nära till hands när suget sätter in. Testa du med!

Är du sugen på något chokladigt så testa SnickerskakorChokladmousse eller Chokladbollar
När du ska göra pannkakor så spana in Sylt och grädde eller Kokospannkakor med hallonsås
Tips på alternativa pålägg Aprikosspread eller Apelsinnötmarmelad och Frökex med cashewost

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Åh, så gott!!! Sista dagen på detoxen idag. Aldrig mer säger jag! 🙂 Fyy! Hungerskänslan skulle lägga sig, sades det. Nix. Inte för mig. Dessa 9 dagar har bara kretsat kring mat. Eller avsaknaden. Nej, inget för mig. Hoppas det gjorde nåt bra inombords….. 🙂
    Kram Jennica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *