fbpx

Mia startade det hela och många har hängt på. Jag pratar om att dela med sig av sina mindre charmiga sidor (och inte bara berätta hur grym man är, vilket vi såklart också ska göra). Jag tycker nog att jag redan berättar både om sådant som jag är stolt över och sådant som jag kanske helst inte vill erkänna att gör, säger och tycker. Men jag tar ändå tillfället i akt att reflektera över mina minera charmiga egenskaper, det kan ju vara bra att påminna sig om dem lite då och då. Många av dem har jag absolut utvecklat till det bättre, men det finns där fortfarande även om de numera inte visar sig riktigt lika ofta (hoppas jag).

Jag är otålig och blir irriterad på människor som jag tycker är (onödigt) långsamma. 

Jag lagar helst mat själv eftersom jag tror att ingen annan kan göra det lika bra, förutom att skala grönsaker och putsa köttet (för det vill jag helst slippa). Jessica, vi kanske skulle laga mat ihop någon gång? 
Jag väntar in i det sista med saker och blir onödigt stressad (läs otålig och irriterad) när det kör ihop sig. Fast precis som Sara lyckas jag nästan alltid få till det i tid på något magiskt sätt.

Jag är perfektionist och driver mig själv för långt för att det ska bli precis så som jag vill, fast det egentligen inte spelar så stor roll. Inget ”good enough” här inte.

Jag är sjukt oallmänbildad. Gillar varken att titta på nyheterna eller att läsa tidningen. Det mest jag vet har jag läst på Facebook. Elin, jag utmanar dig i TP.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *