fbpx

Mamma mage-träningen går bra och jag har snart avancerat till nivå 2. Om det är kul? Verkligen inte! Idag avslutade jag med ett gäng armhävningar bara för att det skulle ”kännas” att jag hade tränat. Men jag ska fortsätta i sakta mak med promenader och mammamage-träning men det är snart dags att lägga till mer styrketräning. Snart.

Vad jag skulle kunna göra är att yoga men det gör jag inte. Jag har helt kommit av mig. Varje dag tänker jag att idag ska jag rulla ut mattan men sen blir det inte av. Varför? Jag vet inte riktigt, jag vet ju att det hade varit bra för mig. Men det kanske ger sig tids nog. Hoppas det.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Älskar denna bilden! Så fin!
    Snart är du där igen. Allt har sin tid. Mitt nya motto! 🙂
    Kramar!

    PS: Du anar inte vad Johanna har pratat om Sofie! Hon gjorde stort intryck för att vara så liten! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *