fbpx

Imorgon måndag börjar mammaledigheten på riktigt då maken börjar jobba igen. Vi fick ju en riktig lyxig start tillsammans eftersom lill-tjejen (den nya bebisen alltså) föddes på juldagen. Först julledighet och därefter de 10 pappadagarna, vilket innebär att vi har varit hemma tillsammans i hela 4 veckor. Ja sa ju att det var lyxigt! 🙂

Så imorgon ska jag alltså få till frukost, påklädning (av mig själv och två barn) och lämning på förskolan på egen hand. Då gäller det att förbereda sig väl och att ha en plan för de nya rutinerna. Barn gillar ju rutiner. Men så finns det ju en del som inte riktigt går att planera, den lilla tjejens mat och sov-klocka.Normalt sett äter vi havregrynsgröt till frukost med den ska ju koka och behöver passas så för att minimera de momenten tänkte jag prova med ”over night oats” istället. Jag håller tummarna det gillas av hela familjen. Här finns det recept som jag använt tidigare. Nu tänkte jag prova en ny variant (såklart!).

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *