fbpx

När jag var barn så yogade jag tillsammans med min mamma. Ja, hon var tidig med mycket min mamma, lite före sin tid kan man säga. Då fanns det inga yogastudios eller videotjänster på nätet. Inte ens internet fanns. Jag minns att vi hade en bok som hette något i stil med ”Yoga tillsammans” eller ”Yogan med barn”. Synd att vi inte har den kvar längre.

Hittills har jag inte yogat särskilt mycket tillsammans med min dotter. Det har endast hänt vid enstaka tillfällen då hon velat vara med när jag gjort min morgonyoga i vardagsrummet. Men nu har jag fått möjlighet att prova Family yoga som är en relativt ny tjänst och bland annat erbjuder yogavideos speciellt för barn. Dottern var genast med på noterna och ville titta på fler och fler yogafilmer. Det var verkligen mysigt att vara tillsammans på mattan, och det var väldigt opretentiös yoga. Vi kommer absolut att göra det igen!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Yoga som är så skönt ( förbannar mig själv för min lathet) och vad bra att dottern är med. När jag var lite så ledde min mamma – mamma barn gymnastik, då fick jag vara barnet som gympade, har sköna minen kvar

    Kram Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *