fbpx

Igår packade jag ihop de sista sakerna på kontoret och sade hejdå till mina kollegor. Fram till september nästa år så ska jag nämligen vara föräldraledig. Jag har inte riktigt tagit in det ännu, att jag inte ska till jobbet på så länge. Det känns lite extra konstigt eftersom kontoret (äntligen) kommer flytta till Malmö under tiden så jag kommer alltså inte att köra till kontoret i Helsingborg när jag börjar jobba igen, utan jag kommer köra till Malmö. Jag har ju sett fram emot detta i ett år nu så jag välkomnar det med öppna armar.

Men fram tills dess så ska jag fira jul, föda barn och utforska livet som tvåbarnsmamma. Det ska bli spännande att se vad jag kan göra av det. Jag har massor av idéer och planer men är samtidigt väldigt medveten om att jag inte vet vad det kommer innebära att ha två barn. Vi får väl se vad jag säger om det om en månad eller så…

Bilder: Suzan

Denna första lediga dag var jag uppe i ottan för julklappsshopping på Granit följt av långfrukost på Barista tillsammas med Suz. Så lyxigt att kunna strosa runt helt i sin egen takt, utan någon tid att passa. På eftermiddagen blev det en promenad med grannen innan det var dags att hämta lill-tjejen på förskolan. Jag kan helt klart tänka mig att ett par till sådana här dagar. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *