fbpx

Det har hänt så mycket de senaste dagarna och jag vet inte riktigt vad jag ska börja skriva om. Jag är dessutom rätt trött så jag tänkte göra det lätt för mig själv. Jag gör en topplista över de senaste tre dagarna:

Jag har vunnit en träningsresa
Jo, det är sant. Jag vet inga detaljer om när eller var, mer än att det är med Solresor. Tänk att jag vann! Jag har inte riktigt fattat det ännu. En av mina drömmars mål är nämligen att vara instruktör på just träningsresor, gärna på en resa under våren och en under hösten. Det hade ju varit helt underbart, tror jag. Jag har ju inte varit på någon träningsresa ännu. Jag lovar att berätta mer om detta när jag vet mer. 
Jag har designat nya smycken
Jag hade tidigare ett företag tillsammans med min mina vän Jennica. Vi började vår verksamhet med att göra egna smycken som vi sålde på olika julmarknader. Sedan började vi köpa in även andra produkter och skaffade en webbshop. Sen kom livet emellan och vi beslutade oss för att lägga ner vår verksamhet. I ärlighetens namn var jag då rätt trött på det kreativa skapandet och har haft en välbehövlig paus från det. Men så kom det ett mail om den årliga julmarknaden på mitt jobb och då satte genast kreativiteten igång. Jag har spenderat en hel del tid på Pinterest för att till slut bestämma mig för vilken typ av smycken det skulle bli.
Idag var det dags för själva marknaden och jag var så nöjd med vad jag åstadkommit. För trots bra framförhållning så har det blivit en del sena kvällar, speciellt denna veckan. Jag funderar nu på att fortsätt försäljningen här på bloggen. Det kommer bilder snart så då får ni se om det är något som kan vara av intresse.
Jag har börjat konkretisera mina drömmar 
De senaste månaderna har jag vänt och vridit på vad det egentligen är jag vill göra. Att jag vill ha  mer plats för hälsa och träning i mitt, det vet jag. Men jag vet fortfarande inte riktigt på vilket sätt. Nu börjar det sakta med säkert bli mer konkret och jag börjar dessutom känna mig redo att ta nästa steg. Nu har jag ju dessutom en tid framför mig som innebär en ny situation i livet och det kommer förhoppningsvis ge mig precis den distans jag behöver för att  hitta nya vägar framåt. 

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Hejja Nellie 🙂 och grattis till vinsten! kikade in på bloggen idag för att få tag på ditt glögg-bolls recept, de ser ju så goda ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *