fbpx

Det är kanske lite otippat att hitta mig på Fitnessfestivalen, jag är nog inte det typiska besökaren precis. Jag har sett mycket kosttillskott, stooooora muskler och fakebruna människor, och stundtals känt mig rätt felplacerad. Men, jag har även träffat väldigt många människor som är passionerat intresserade av hälsa. 

Under gårdagen snurrade jag mest runt på mässan men jag träffade i alla fall Veronica som bloggar om yoga på Hälsa och Fitness. Jag tycker att det är så kul att möta personer som jag bara ”träffat” i sociala medier, även om det denna gången bara blev en kort hälsning. På kvällskvisten (och halva natten) pratade Marianne och jag om drömmar, mål och nästa steg i livet vilket var både inspirerande och frustrerande på samma gång. Att det ska vara så svårt…!
Dagens schema bestod till största delen av yoga. Det är verkligen kul att se att ett yogakonvent får ta så mycket plats på Fitnessfestivalen, även om de flesta som yogade var där främst för att yoga. Dagen avslutades med ett pass som bestod av yinyoga, yoganidra och avslutningsvis en chakrameditation. En mer avslappnande avslutning får man verkligen leta efter.
Nu sitter jag på tåget hem till Skåne och familjen. Det ska verkligen bli otroligt skönt att komma hem och jag saknar verkligen mina älsklingar. Kommer jag åka på Fitnessfestivalen fler gånger? Kanske det, men det beror nog lite på hur de där drömmarna och planerna utvecklar sig.
Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *