fbpx

Ibland blir jag så otroligt trött på mig själv. Det där med att följa recept ligger ju inte riktigt i min natur och då får man (läs: jag) räkna med ett och annat nederlag. Sist jag botaniserade på iForma så hittade jag ett chiamjöl som jag blev nyfiken på. Så i helgen när jag skulle göra plättar till lunch så gjorde jag (ännu) en variant på bananplättar, denna gång med chiamjöl. Det blev inget vidare, kladdigt i mitten men ändå bränt på ytan, trots att jag ”efterbakade” dem i ugnen. Med tanke på det så finns det ju ingen anledning att dela receptet. Till min förvåning slank plättarna ändå ner både hos lill-tjejen och maken, och ja, hos mig också för den delen. Fast så dränkte vi dem i och för sig i bär och till viss del sylt också.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *