fbpx

Häromdagen så pratade jag yoga med en kollega, eller vi pratade om det mer än vanligt kanske jag ska säga. Mitt i diskussionen skulle jag i alla fall visa en position som kunde vara bra att göra för kollegan som precis som jag är väldigt stram i utsidan på låret. Jag tränar själv på att komma vidare i dubbel duva på väg mot någon forma av lotus, även om det i dagsläget känns helt omöjligt och skulle visa denna position för kollegan. Hon tyckte att det var ännu mer omöjligt så vi gick istället över till enkel duva. Just då kommer några andra kollegor och undrar vad vi har för oss. Vi satt nämligen på golvet mitt i där alla passerar på väg till lunchmatsalen. Idag fick detta foto med kommentaren ”kul på jobbet”. 🙂

Det finns tid och plats för yoga överallt! Önskar er alla en härlig fredag, kladdkakans dag och allt.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *