fbpx

Jag fick idén av Sara (som i sin tur fått den av sin vän Johanna) när hon skrev om dagens värsta. Jag har ju redan en kategori som heter Today’s fly high och detta är alltså dess raka motsats. Genom att reflektera över de värsta sakerna med dagen som gått så kommer de flesta dagar sannolikt verka rätt bra, utan att man ens uppmärksammar de bra sakerna. Här kommer de nu – Today’s down low:

Jag satte gravidstrumpbyxorna bak och fram i morse.
Tyckte väl att det kändes lite konstigt över rumpan (där alltså magen skulle vara)
men tänkte att det kanske var någon form av rumpformande funktion.

Jag fastnade i bilkö på vägen till jobbet och blev 15 min försenad.

Jag blev inte mätt på lunchen (hade matlåda med mig)
och suktade därför efter choklad hela eftermiddagen.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *