fbpx
Det har ju varit en hel del snack i media de senaste dagarna om att mjölk kanske inte ger starka ben, utan tvärt om. Men vi vet ju samtidigt att forskningsresultat kan tolkas och vinklas på en massa olika sätt och jag tror att så länge en håller sig till rimliga mängder så gör det nog varken till eller från.
Personligen så använder jag både ”vanlig” mjölk och grädde som kommer från kor, men även en hel del havreprodukter från Oatly. Till matlagning kör jag nästan uteslutande med havregrädde och till min stora glädje så såg jag att det numera även finns en ekologist variant. Bra där Oatly! Idén med att använda havre är att skapa näringsrik mat med minimal miljöpåverkan, och det tycker jag är både framtidssmart och innovativt.
Det har även cirkulerat en video i sociala medier där Oatlys VD sjunger en sång som han själv har skrivit. Det är ingen vidare skönsång direkt men det är just det jag tycker är så kul, att det inte är så tillrättalagt och perfekt. Kolla själv här:


Detta inlägg är sponsrat men innehåller endast mina personliga åsikter om produkterna och företaget.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *