fbpx

Denna morgonen var utmanande, trots att jag hade laddat med yoga som numera är en vana här hemma. Precis som Eva skriver så känner jag stor skillnad i energi och tålamod när jag nu för tiden går upp lite tidigare på morgonen och praktiserar yoga innan resten av familjen stiger upp. Jag känner mig lugn och harmonisk, vaken och klar i huvudet och redo för dagen på ett helt annat sätt än tidigare. Jag är även mer fokuserad på jobbet och känner mig mer motiverad än jag gjort på länge. Många positiva saker med andra ord, som tillsammans dessutom bildar en positiv spiral.

Men som sagt, i morse var det mycket olika viljor här hemma och jag kände mig som en otålig tonåring. Efter lämning på förskolan tog jag därför en tur i skogen innan jag gick hem igen. Väl hemma så var jag riktigt hungrig och fixade till en härlig brunchbricka, bara till mig själv innan jag satte igång att jobba.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *