fbpx

Sedan ett par veckor tillbaka har jag yogat varje dag, och för första gången känns det inte som ett måste. När jag försökt mig på detta tidigare så har jag känt mig tvingad att yoga varje dag och har därmed inte riktigt gjort det med rätt fokus. Nu vill jag göra det! Skillnaden är att jag denna gång gör det som en del i min utbildning till personlig tränare i yoga och därmed har ett tydligt syfte med varför jag sätter/ställer/lägger mig på mattan, varje dag. Tänkt vilken skillnad det kan göra! Att jag dessutom plötsligt går upp 05.45 när klockan ringer utan större problem är bara ännu ett bevis på hur mycket det betyder att ha syftet klart för sig.

Oftast så gör jag hela eller delar av mitt eget yogaprogram, min sadahna men ibland känner jag mig ofokuserad och behöver guidning och då väljer jag istället en sekvens på Yogobe. Där finns en mängd olika videos att välja på i olika yogaformer, på olika nivå och syfte och med varierad längd. Jag har ganska nyligen upptäckt att det finns gravidyogapass och nu även pilates för gravida. Dessutom har Yogobe nyligen introducerat en Facebookgrupp YOGAMOM365 som är en mötesplats för gravida och mammor som syftar till att bidra till bättre hälsa och hjälp att hitta yoga i vardagen. Gå med du också!

Bild från Yogobe

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *