fbpx

För ett par veckor sedan var jag på the Event Halmstad som the Academy anordnar. Där var jag med och tävlade om deras grundutbildning och jag vann! Så jädrans kul! Så under två långhelger i oktober sätter jag mig i skolbänken och pluggar anatomi, fysiologi, kost- och näringslära mm. Vissa delar har jag läst tidigare men det var ju rätt många år sedan, om man säger så. Jag har spanat på the Academy och deras utbildningar ett tag och funderat fram och tillbaka på om det verkar vara rätt för mig. Nu  får jag ju prova helt gratis och se vad jag tycker.

The Academy har funnits i 15 år och är ett oberoende nätverk av professionella utbildare, föreläsare och inspiratörer. Deras grundtanke är att utbilda, fortbilda och inspirera ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning och hälsa. Motto ”Learning for life” visar skolans strävan mot en holistisk helhetssyn på utbildning där fokus ligger på personlig utveckling och att möta branschens efterfrågan av kvalitativ kompetens.

Jag har funderat på deras mest omfattande utbildning till certifierad kost- och träningskonsult men har varit tveksam till att anmäla mig till hela paketet med en gång. Det återstår alltså att se i slutet av oktober hur jag känner så. Tur att det är ännu ett par månader till bebisen beräknas komma till världen. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *