fbpx

Det börjar minsann bli dags att avslöja att det väntas tillökning i familjen Rolf. Lagom mellan jul och nyår beräknas en liten bebis komma till världen och hela familjen är väldigt förväntansfulla. Lill-tjejen verkar tro att det är jultomten som ska komma med ett lilla-syskon i julklapp. Jag undrar fortfarande vem det är som sagt det till henne? Hoppas bara hon inte blir för besviken när det inte finns någon bebis i julklappssäcken.

Årets julklapp?

Jag hoppas att denna graviditet kommer vara lika smärtfri som den förra så att jag kan fortsätta träna, om än på en annan nivå och med viss anpassning så klart. Jag har ju snöat in på yoga den senaste tiden och det är ju en toppenaktivitet både under graviditeten och inför förlossningen. Sen har jag ju skaffat mig en snabb cykel också så jag ska kunna hålla igång konditionen (det lilla jag har kvar) även när löpningen inte riktigt funkar längre, och ha möjlighet att komma igång igen till våren innan kroppen är redo för löpning. Jag har dock inte bekantat mig med cykeln ännu eftersom det först regnade en hel massa och sedan blev jag sjuk.

Flygande hälsningar /Nellie

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *