fbpx

Vi är hemma igen efter en underbar vecka till havs. Idag har vi dock bara tagit det lugnt, har inte ens packat upp väskorna. Det tar vi en annan dag. Jag har kikat lite i kalendern för att se hur de kommande veckorna och månaderna ser ut och jag tror att denna sensommar/höst kommer bli riktigt bra.

September kommer bli en fullspäckad och superspännande månad. Jag startar den med en vidareutbildning i yoga, en Global yoga workshop som heter Power där jag hoppas kunna fördjupa mina kunskaper inom yoga så jag kan erbjuda mer personligt anpassad yoga framöver. Global yoga har utvecklats av Johanna Andersson som är en av mina stora förebilder inom yoga och jag ser mycket fram emot att få ta del av denna kloka kvinnas kunskap.

Global yoga manifesto

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *