fbpx

Jag känner mig bara mer och mer glad och tacksam för att yogan finns i mitt liv. Även om vi inte träffas varje dag så är den en vän jag alltid kan lita på. Den säger mig sanningen, även när jag är motsträvig och inte riktigt vill se den och den ger mig energi de dagar som jag känner mig trött, seg, stel eller bara lite låg i största allmänhet. Jag har också blivit betydligt bättre på att acceptera saker som jag ändå inte kan påverka och istället lägga kraften på det som gör skillnad för mig, i mitt liv och jag tror att jag har yogan att tacka för det. Andas in, andas ut, ibland är det det precis det som behövs för att coola ner mig och se saken ur ett annat perspektiv. Det är ju så klart inte alltid jag lyckas med detta men varje gång jag gör det så slår det mig hur skönt det är kunna ta saker med ro och fokusera på det som är möjligt, just nu.

Idag hade jag mitt andra yogapass på Gerdahallen och det var så härligt! Att det även kom fram en kvinna med ett stort leende på läpparna efter passet och sa att passet var jättehärlig och att hon tyckte jag var en frisk fläkt med lite annat sätt att guida på och med härlig energi och musik gjorde ju inte saken sämre. Det gjorde min dag och det gav mig ännu mer självförtroende i mina funderingar på att satsa mer på yogan framöver.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *