fbpx

När man pratar om varumärken så brukar kärnvärden spela en viktig roll eftersom de orden syftar till att sammanfattar det varumärket står för och ofta är det just dessa ord som gör varumärket relevant och intressant, både för anställda, kunder och olika samarbetspartner. Det behöver inte nödvändigtvis vara enbart enstaka ord, det kan även vara ett kortare uttryck eller ett sammansatt begrepp.

För min och Flying Hippo så har dessa kärnvärden växt fram över en längre tid. Plötsligt en kväll när jag låg i sängen och var på väg att sova så bara visste jag vilka det var. Jag skrev ner dem och har klämt, känt och vridit på dem ett tag nu och känner att de har fastnat ordentligt.

Happy

Healthy 
Honest 

 

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *