fbpx

Första dagen på semestern lovade väderprognosen sol och riktigt varmt väder så vi bestämde oss för att ta en tur till stranden för härligt strandhäng. Men det visade sig bli något helt annat istället. Närmast hade vara att åka till Lomma beach men eftersom vi helst ville undvika att trängas med alla andra så tog vi oss till en strand lite längre hemifrån som Titti rekommenderade till oss. Det var precis en sådan strand vi letat efter. Men, den var verkligen helt tom. Nu kanske det snarare berodde på att regnet plötsligt hänge i luften än något annat men ändå. Som tur var hade vi ett litet strandtält med oss som vi kunde krypa in i när regnet var ett faktum. Efter en halvtimme så tröttnade vi på att ligga och kura i ett minitält tillsammans med en 2,5-åring  med spring i benen. Regnet avtog något så då passade vi på att ta oss bort till bilen och körde och åt lunch på Märtas mysiga café istället. När vi ätit färdigt så regnade det fortfarande så vi körde hem igen. Hemma i Dalby hade det inte kommit en droppe regn under hela förmiddagen. Borta bra men hemma bäst! Vi hann med lite trädgårdsfix innan regnet hittade även till oss. Vi får väl se vad som höjder i morgon, då kanske vi ger stranden en andra chans?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Jamen fy sjutton vilket väder det blev idag! Som det regnat! Och åskat! Försöker tänka positivt, att det är bra för trädgården….men i morgon får sommaren komma tillbaka igen tycker jag! 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *