fbpx

Jag är en vattendrickare. Det låter urtrist, jag vet, men så är det. För ett par år sedan var det annorlunda, då blev det ett glas vin till maten flera dagar i veckan. Det är ju inget fel med det men till slut blev det en vana och jag kände inte längre att jag uppskattade det. Sen blev det ju ett naturligt uppehåll då lill-tjejen var på väg och en tid efter det och då kom jag helt av mig.

Förutom vin och vatten så finns det ju en massa annat man kan dricka så här i sommartider och det poppar upp nya drycker hela tiden. Allt från energidrycker (som jag för övrigt är starkt emot) till kokosvatten och alkoholfri öl. Jag har provat en del av dessa men kommer alltid fram till samma sak. Jag dricker helst vatten. Jag är dock en riktigt förpacknings-junkie och det är oftast en snygg flaska jag fastnar för snarare än innehållet i den. Ni ser ju själva, vem kan motstå att testa dessa?

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Men du! Så himla fina! De där måste jag testa! Jag älskar goda drycker, men försöker hitta nyttiga alternativ. Läsk dricker jag inte sedan många, många år…..men jag älskar juice, vilket ju innehåller för mycket socker. Men det hade varit kul att hitta något som är både gott och nyttigt!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *