fbpx

Idag har jag varit i Sövde på triathlonpremiär. Alltså jag har varit på ett triathlon, som funktionär, för att stötta och hejja på de som simmade, cyklade och sprang. Och vilken dag det har varit; sol, vindstilla och inte allt för varmt. Det kom dessutom några droppar regn i mitten någonstans och fräschade upp luften. Kl 9 gick starten för sprintdistansen som består av 400 m simning, 20 km cykling och 5 km löpning. Jag hade med mig två laddade tjejer från Coach K Runners i bilen som även de hade triathlonpremiär, fast som deltagare. Ni kan läsa mer om Suz och Gabriellas upplevelser om loppet, de som sett banan på nära håll.

Det var superkul att peppa och tjoa på alla deltagare och jag tycker att det är fascinerande hur olika respons olika personer ger. Vissa ler, en del tackar och andra har stone face. Det finns säkert de som tycker att jag var sjukt irriterande med mina käcka tillrop, men jag hoppas att de flesta fick lite extra fart under fötterna i alla fall.

Nästa år är planen att jag ska stå på startlinjen. Jag tänker att varje moment för sig är ju genomförbart så hur svårt kan det vara? Jag ska fortsätta med simningen under sommaren i alla fall för där har jag fortfarande mycket kvar att lära. Vem mer är sugen på att hänga på?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *