fbpx

Nu är jag hemma igen efter en superhärlig vecka på spanska solkusten. Mycket sol, god mat och spring efter små barn. Och inget internet. Jag trodde jag skulle ha abstinens men det har faktisk varit rätt skönt också att koppla bort all input. Trots det så har jag kopplat upp mig när jag fått tillfälle. Lite nyfiken har jag allt varit på vad ni har för er. Och så har jag haft lite inloggningsstrul att fixa med.

Jag har dock konstaterat att min mailbox består av 80% skräp, helt meningslösa nyhetsbrev som jag verkligen kan vara utan. Vad gäller Facebook och Instagram så är det mer omvänd fördelning. Därför har jag bestämt mig för att göra följande:

1. Avbeställa alla ointressanta nyhetsbrev
2. Rensa i mitt Facebookflöde
3. Se över de jag följer på Instagram
Var behöver du rensa i ditt liv?
Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. När jag började avboka mina onödiga mail insåg jag att de var många fler än jag trott! Kändes som de aldrig tig slut. Lätt när man bara kunde trycka på avboka men vissa tvingar en att gå in på deras sida med lösen mm. Tråkigt! Mycket bättre med en tom inkorg än onödiga mail 🙂 / Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *