fbpx

Idag gick alltså startskottet för vårruset här i Malmö. Det blev en riktigt härlig kväll och tjejerna visade att träning ger färdighet. De var ruskigt snabba! Nu har vi satt ribban för de andra lagen i stadskampen. Stort lycka till i resterande städer!

Blossom höll igång på scenen och vi gjorde vårt bästa för att locka fram fler folk för att yoga och dansa loss. Det var en härlig avslutning att köra lite disco, speciellt för mig som inte sprungit och därmed blivit lite kall vid det laget. Efter prisutdelning gick vi nöjda och glada hemåt för att ladda inför morgondagens pass tillsammans. Det kommer dock inte bli ett vanligt löppass. Vi har både den ena och andra överraskningen att bjuda på! 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Oh har ni klarat av erat Vårrus redan? Här uppe i Gävle ska vi springa den 20e! Ska bli spännande att följa stadskampen mellan alla B.A.B.Y Runners Teams runt om i landet. Kram från Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *