fbpx

Det är dags att planera inför sommarens instruktörsåtagande och det är alltid lika klurigt. Jag vill ju å ena sidan leda många pass när jag inte har mitt vanliga jobb att ta hänsyn till men samtidigt vill jag inte boka upp mig för mycket för jag vill fortfarande har utrymme för utflykter, grillkvällar och annat kul som hör sommaren till. Jag vill alltså både ha kakan och äta den.

Denna sommaren vill jag springa mer och helst av allt i terräng. Jag fick ett par trailskor i födelsedagspresent (som jag dock inte har köpt ännu) som jag gärna vill slita på i sommar. Sen har jag ett annat projekt på gång som handlar om att erbjuda pass där föräldrar kan träna tillsammans med sina barn. Mer om det senare…

Helgen löning i skogen. Nej, det är inte jag som har bajsat…

Ja, hur det än blir så är jag övertygad om att det blir bra. Sommaren står för dörren och jag känner mig frisk och supersugen på att träna. Dagens aktivitet har dock blivit lite splittrad men sammantaget så har det ändå blivit ett pass kan man nog säga. Om jag summerar det så ser det ut så här:

Språngmarch till ett möte som jag blivit en halvtimme sen till  (oj då!) 5 min
Lätt jogg till förskolan 10 min
Promenad hem från förskolan 15 min
Cykletur till byn för att lämna paket och handla 5 min + 5 min (backar och motvind)
Yoga på lill-tjejens rum i väntan på att hon skulle somna 15 min

Tillsammans blev det 55 min och jag har fått upp pulsen ordentligt vid 2 tillfällen, språngmarchen och cyklingen. Det gäller att se möjligheterna i vardagen, eller hur?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Även om jag inte har pass och är en typisk hemma tränare så måste den tiden planeras i vilket fall då mannen jobbar skift!
    Hoppas du finner ett bra "schema" för sommaren för lite härliga grillkvällar och utflykter vill man ju hinna med

    Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *