fbpx

Som många av er redan vet så är jag ett stort fan av naturliga produkter. Huden är vårt största organ och allt vi smörjer på huden absorberas och går in i kroppen. Därför vill jag helst undvika påverkan av syntetiska kemikalier som kan vara orsaka allergiska reaktioner, hormonstörningar och reproduktionsskador, kemikalier som dessutokan också vara miljöfarliga.

Hannah som skriver bloggen naturligt snygg har nu även en webbshop med ekologiska skönhetsprodukter utvalda av just Hannah. Jag gjorde en beställning härom dagen på några produkter från Naturligtvis samt en deo och ett nagellack. Lacket var snyggt, fast det var något mer bronze än jag hade förväntat mig. I solen glimmar det dock i en mer rosa ton.

Här kan du läsa vad jag skrivit om naturlig kroppsvård  och smink tidigare.

 Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *