fbpx

Vilken kämparglöd det var på kvällens pass med B.A.B.Y runners team Malmö idag! Trots lite skakiga planer så blev det ett riktig bra pass. Till och med Pernille fick sig en ordentlig match! 🙂 Jag skötte mest tiden under intervallerna eftersom jag dragit på mig en förkylning men lite styrka blev det i alla fall på slutet. Svårt att låta bli liksom. Dagens intervaller var 30-60-90. Vi sprang 30s och vilade 30s. Sen sprang vi 60 s och vilade 60s (skulle egentligen vara 30s vila men det var ingen som klagade på 30 extra sekunder). Sist men inte minst så var det 90 s löpning följt av 60s vila innan vi började om igen. Hela 5 varv fick vi ihop! För att kräma ur det sista så körde vi lite styrka innan vi varvade ner med ett par yogaövningar.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Tack för ett kanonbra pass igår! Jag uppskattar verkligen att ni korrigerar oss i övningarna så att man verkligen gör rätt. Hoppas vi ses på tisdag! /Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *