fbpx

I lördags var jag och testade Nordic military training, även kallad NMT. För mig som gillar funktionell träning och att vara utomhus så var detta mitt i prick! Det var extra kul att känna att jag är hyfsat stark trots att jag inte kunnat träna ordentligt på flera månader. Det som överraskade mest var min bålstyrka, det kan jag nog tack yogan för. Jag bestämde mig för att fortsätta med NMT fram till sommarsemestern, dvs under tre månader april, maj och juni. Den dealen jag valde innebär att jag får gå på 5 pass per månad, det blir nog rätt lagom. Jag har nämligen fortfarande lite träningsvärk i magen sedan lördagens pass. Bilder ska finnas att tillgå men jag har tyvärr inte fått tag på dem ännu. När jag får det lovar jag att visa er hur vi såg ut. 🙂

I morgon är det löpning med B.A.B.Y igen. Det är Pernille som är kapten och hon har säkert satt ihop något riktigt spännande till oss. Själv har jag bara till uppgift att köra myset på slutet, dvs stretch/rörlighet.

Angående det här med att planera sig träning, jag har nu bestämt mig för att prova att göra en mer kortsiktig plan och ta det en vecka i taget. Det betyder att jag ska avsätta tid att göra kommande veckas plan på söndagen, och inte som idag måndag då veckan redan har börjat. Planen för denna veckan ser i alla fall ut som följer:

Månd  n/a
Tisd    B.A.B.Y-löpning 
Onsd   yoga
Torsd  n/a    
Fred   simning
Lörd   yoga
Sönd   joggingrunda

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Hörligt jobbat! Jag har kommit av mig lite hör. Tagit ngn joggingtur och yogat lite, men inte lika mkt som innan. Jag ska erkänna att jag mest är sugen på yinyoga. Bara ligga och stretcha, antar att det är det min kropp behöver just nu. Men jag har svårt att räkna det som träning 🙂

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *