fbpx

Nu har vi helt kommit av oss med vår veckoplanering igen. Att det ska vara så svårt! När jag ringde till maken på väg hem från jobbet för att prata om vad vi skulle ha för kvällsmat, ja det var ju så dags då, så hade varken han eller jag någon koll på vad det fanns för alternativ i kylen/frysen. Han nämnde att vi hade många mogna avokado och vi tänkte båda samma sak, tacowraps med guacamole. Eko-köttfärs har vi nästa alltid i frysen som ”nödmat” och gräddfil har en stående plats på inköpslistan. Jag hittade en sista taco-krydd-påse i skafferiet som jag förbarmade mig över. Den har nog legat där ett bra tag för att jag gillar egentligen inte dessa färdiga kryddmixar (med en massa skräp i) men i dag orkade jag inte bry mig och hällde glatt ner hela påsen i stekpannan.

I går kom jag hem från Köpenhamn där jag varit på 3-dagarsmöte med jobbet. Det har varit fullspäckade dagar workshops, presentationer och diskussioner med människor från världens IKEA-länder.  Det var underbart att komma hem i går och mötas av en liten tjej som tydligen saknat sin mamma men denna fredagkväll känner jag mig riktigt trött. Jag är väldigt kluven till det där med tjänsteresor. Å ena sidan gillar jag att resa, men å andra sidan gillar jag inte att vara hemifrån. Resa med familjen är ju en helt annan sak, men att resa i jobbet, det undviker jag helst om det går. Köpenhamn är dock en stad jag gärna besöker och med tanke på att den ligger mindre än en timme bort så är det konstigt att vi inte är där mer ofta. Det får bli ändring på det!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *