fbpx

Idag känner jag i kroppen att jag spenderade större delen av gårdagen på Gerdahallen. Jag började dagen med yoga för Magnus Ringberg. Den mannen kan verkligen inspirera! Efter yogan stod det föreläsning med Malin Ewerlöf på schemat. Hon pratade om att våga tänka stort och sätta höga mål. Själv hade hon sikte på OS-guld (och helst världsrekord samtidigt) och även om hon ”bara” tog EM-silver så hjälpte hennes högt satta mål att ta henne dit även om det inte gick hela vägen. Efter föreläsningen var jag sugen på att röra på benen igen och blev medlurad till ett gammalt hederligt step-pass. Det var säkert tre år sedan jag stod på en step-bräda och jag undrade hur jag skulle hänga med i koreografin. Det var så himla roligt, om som tur är visade sig att det är som att cykla, det sitter i ryggmärgen. Efter det svettiga passet var det lunch och sedan tog jag en dusch och laddade om inför eftermiddagen. Först ut var det Soma som är en riktigt härlig flödande träningsform, som en fusion av funktionell träning och yoga skulle jag beskriva det. Dagen avslutades sedan med yoga för Ulrica Norberg. Tyvärr var jag så trött i kroppen då så jag spenderade halva passet liggandes i barnets position. Jag kunde i alla fall lyssna på Ulricas fantastiska instruktioner och vad man ska tänka på i respektive position. Sedan var jag rätt mör men ändå full av energi på något vis. För varje tränignsevent jag är på så känner jag starkare och starkare att detta vill jag göra mer av!

Ulrica Norberg in action

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *