fbpx

Att renovera kan definitivt klassas som (funktionell) träning alt. vardagsmotion. Här hemma är vi i full gång med att göra ett nytt badrum i vår källare så idag har det slitits bort gammal plastmatta, reglats och donats. Ja, jag har bara varit delaktig i mattrivandet med ändå. Resten har min superbraiga familj fixat!

I morgon förmiddag tar jag flyget till Stockholm för att vara med på detta event och det ska bli riktigt kul. Både att träffa de coola och grymma tjejerna som står bakom men även alla andra deltagare som kommer vara där. Jag reser ju själv och känner verkligen INGEN som ska dit. Det är lite läskigt tycker jag, men samtidigt kul, och det brukar bli hur bra som helst.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Det kommer att gå superbra och jag hoppas att du får det riktigt roligt!!
    Och det ska bli så spännande att se nya badrummet när det är klart!
    Kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *