fbpx

Jag har förstått att det är snökaos hemma i Skåne så just nu är jag extra glad att vi är här uppe i svenska fjällen. I dag har det blivit ännu en dag i lössnön och vi vågade oss också på lite mer avancerad skogsåkning. Till lunch grillade vi korv på en av de fina grillplatserna. Det är väldigt bra ordnat med just sådana saker här i Idre. Det finns till och med grillkol och tändvätska till allmänt nyttjande, det tycker jag är generöst.

Efter en eftermiddagstupplur så gav jag och maken oss ut i längdspåret. Det blev samma sträcka som jag åkte tidigare i veckan, 5.5 km platt bana. Det var så skönt att få upp pulsen och svettas ordentligt. Att träna utomhus i vacker natur är verkligen något av det bästa jag vet.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Som du svischar fram! 😉
    Det ser vackert ut och jag kan tänka mig att du njuter av allt du älskar – härligt!

    Här hemma snöar det. Snöar och snöar. Och blåser och blåser. Helt hopplöst att köra bil men man måste ju ändå….jag hoppas på ett sätt att det ligger kvar till helgen så att vi kan åka lite pulka, om den nu måste vara här…snön! Annars känns det ju helt meningslöst! 🙂

    Kram Jennica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *