fbpx

Den här veckoplanen sprack redan första veckan. Det blev ingen simning idag, det visade sig att den började inte förrän nästa vecka. Men istället så blev det en repris av måndagens core-pass och Happy hips-yoga. I går var inte mycket bättre, då satt jag med jobbdatorn i knät alldeles för sent och det blev inte mer än lite yoga innan läggdags. Ja ja, det är ju inte hela världen. I morgon är en ny dag med nya möjligheter! Jag har ju yogaklass och den kan jag ju inte gärna hoppa över. Sen blir det kalas, lill-tjejen fyller nämligen 2 år!

Spana in mina nya träningstights från Kappahl. Jag är verkligen imponerad av klädkedjornas satsning på just träningskläder. Dessa är supersköna och riktigt coola. 299 kr ett bra pris tycker jag. Det fanns dessutom fina sport-toppar och linne som jag hade kunnat tänka mig. Tänk, vem hade trott att konkurrensen för träningskläder skulle se ut så här, bara för ett par år sedan?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *