fbpx

Jag har spånat ett tag för vad jag ska ha för mål för 2014. Jag vill ju göra en hel massa (som vanligt) men samtidigt gillar jag inte att sträva för mycket utan vill ta saker och ting lite mer som de kommer under detta året. Jag har dock märkt att jag behöver tydlighet för att inte sväva ut allt för mycket eftersom det oftast bara skapar en massa onödig stress.

Träningsmässigt har jag ju redan bestämt mig för att fokusera på yoga och löpning under 2014. När det gäller styrketräning kommer det bli mer hemmaträning igen så det gäller att planera väl och se till att genomföra de planerade passen. Jag ska damma av mina kettlebells och inviga TRX:en som fortfarande ligger uppackad i lådan. Funktionell styrka som bygger upp kroppen för löpning kommer ligga i fokus. Jag tror minsann att jag äntligen ska slå slag i saken och skaffa mig en sådan där foam roller också.

Vinter och vår
Uppbyggnadsfasen. Komma i gång med nya rutiner och nytt veckoupplägg.

Sommar
Skördefasen. Skörda frukten av det som odlats under första delen av året. Både i trädgården, löpspåret och arbetslivet.
Höst
Utvecklingsfasen. Ta nya steg mot visionen om ett nytt sätt att leva livet.

Jag är taggad och laddad att göra detta år till ett år som känns betydelsefullt och roligt!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Härligt Nellie! Inte så dumt med mål ändå…. 😉
    Det där du skriver om att hitta något att fokusera på, så att man inte gör "allt" på en gång är precis det som jag också har i åtanke när jag skriver mina löften/teman/mål. Det blir lätt så annars, att jag vill för mycket och inte får styr på saker och ting. Och blir stressad…

    Och du….jag har anmält mig till B.A.B.Y. nu! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *