fbpx

Julen kan komma, vi är redo. Ingen julstress här inte. Vi bara hänger här hemma och konstaterar att vi gillar att fira jul precis på det sätt vi gör. Lugnt, enkelt och avslappnat. I dag kände vi för pepparkaksbak, så då blev det så. Så förutseende av oss att vi köpt en pepparkaksdeg så vi skulle ha en hemma när andan faller på. Det var dock mest jag som bakade. Maken diskade och donade och tog sig sedan en löptur medan lill-tjejen smaskade i sig den deg hon fått sig tilldelad (av hennes snåla mamma). Kladdigt, javisst!

Men det blev i alla fall några plåtar pepparkakor och ett dekorerat pepparkakshus. Ja själva byggsatsen till huset hade vi köpt sedan ett bra tag, på IKEA. Nu blir det utelek och sedan ska jag iväg och leda yoga pass. Vad är väl mer passande än yoga så här dagen innan julafton. Jag tror minsann att jag ska bjuda på lite meditation lille julafton till ära.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *