fbpx

Dagen började bra med ”gymnastik” med lill-tjejen och hennes kusin. Jag gillar verkligen när människor tar egna initiativ och ordnar saker som gynnar många, både barn och vuxna. I detta fall är det en tjej (en mamma) som hyr gymnastikhallen på en skola i närheten och ordnar ”gymnasiktimme” för barn i olika åldrar, tillsammans med föräldrarna, till självkostnaspris. Vi plockar fram redskap tillsammans och kör sedan både organiserade lekar och fri lek.

Jag tyckte att det var så härligt att se alla barnen springa omkring, klättra, slå kullerbyttor etc. Sådan rörelsegläde! Även jag själv blir som barn på nytt och vill testa vad jag klarar av ”på äldre dar”, jämfört med när vi hade gymnastik i skolan. Ringarna är svåra och lite läskiga men grymma för att träna på stabilisering. Men, oj vad ont det gör i händerna, bara efter ett par minuter. De som håller på med detta professionellt måste ha händer av stål, eller väldigt mycket valkar.

Resten av dagen har vi mest varit inne, förutom en kort promenad runt kvarteret. Tanken var egentligen att vi skulle gå till Skrylle-skogen på julmys under eftermiddagen med när det började regna och därmed slaska så var vi inte så sugna på det längre. Lite synd tycker jag men ibland så är det skönt att bli kvar innehus och fixa. Jag hoppas dock vintern kommer tillbaka snart. Jag är sugen på att ta en tur med längdskidorna. Tur att jag passade på att fotografera vintern i går, idag är det grått och trist igen.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

 1. Vad skoj med gymnastiken! Trist att snön försvunnit, hoppas det kommer mer snart. Här har vi gott om den och jag hoppas verkligen att den får ligga kvar länge.
  Ha det! Kram Jennifer

 2. Vilket härligt initiativ 🙂 jag tyckte nog skeppsbrott var det roligaste på gympan, set hade varit kul att testa igen som "vuxen"
  Vilka härliga vinterbister, ja här
  Försvann snön fort, regnet tog över!
  Jag läste ditt inlägg för ett tag sen om vad du tycker vi läsare/följare tycker (och jag skulle såklart svara tidigare) men jag gillar din blogg, jag läser alla dina inlägg och tycker det är som ett trevligt magasin/tidning du får med bra saker, om kost, träning tips och idéer, smått och gott och kort om lite av allt och lite personligt vilket jag gillar då jag gärna läser lite om bloggarens som person också!
  Fortsätt så!

  Kramar Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *