fbpx

Denna veckan är intensivare än vanligt med många aktiviteter och få lediga kvällar. Jag har en backlog på jobbet från förra veckan och en deadline på torsdag som jag kämpar mot. Egentligen gillar jag inte ordet ”kämpar” för det har en negativ klang i mina öron, men jo, nu kämpar jag på, och det känns inte så positivt.

Jag har dessutom svårt att somna vilket aldrig brukar vara fallet för min del. Det kan kanske bero på att jag inte varvar ner innan jag går och lägger mig utan kör ända in i kaklet?!? Eller är det kanske D-vitaminerna som har sådan bra effekt? 😉 Nu ska jag i alla fall göra mig klar för sängen, men först en omgång med gummibandet. Det kan behövas efter de många timmarna framför datorn.

Det verkar bli till att skrapa rutorna i morgon också. Vintern verkar ha gjort sitt intåg i Skåne. Tänk om det kommer lite snö snart också, det hade varit mysigt!

Förresten, vem mer vill rösta på ”fina-ord-tavlorna”? Ni har till och med fredag på er. Jag vill veta vad ni tycker! Kom ihåg att en av er vinner en egen tavla. Vilken gillar du bäst?

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Är i precis samma situation. Deadline torsdag o fredag, inte hemma imorgon så det har blivit sena kvällar, från en dator till en annan (var likadant förra veckan…). Och nu ligger jag här och har inte hunnit varva ner. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *