fbpx

Idag står det meditation på schemat men det blev även lite bonusmotion under förmiddagen då jag krattade löv i vår gräs- och mossmatta. Tugnt med all mossa men det blev extra bra core-träning. Gräset borde vi ha klippt en gång till, minst, det var verkligen längre än det borde. Men gräsklipparen är redan fixad inför vintern så jag tror vi låter det vara. Det blev 4 fulla korgar som ska täcka våra pallkragar under vintern.

Jag har just jobbat undan några av de saker jag låg efter med tack vare det oplanerade sjukhusbesöket tidigare i veckan. Egentligen är jag stort emot att jobba på helgen men denna gången kände jag att jag inte alls hade koll på vad som väntar nästa vecka. Nu vet jag hur veckan ser ut och jag har planerat om några saker för att kunna möta de deadlines jag har, trots förra veckans bortfall av arbetsdagar. Det känns bra.

Nu sitter jag och maken framför brasan i gillestugan och tar till vara på det sista av helgen. Jag väntar även  spänt på era röster på det budskap du gillar bäst. Hjälp mig välja vilka tryck jag ska satsa på.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *