fbpx

Efter ett dygn i sjukhussängen längtar jag efter riktig mat och att röra på kroppen, dock med viss försiktighet. Det låter kanske inte så mycket med ett dygn på sjukhuset och i jämförelse med många andra svårt sjuka människor så är det snudd på banalt men jag är så rastlös och jag klättrar på väggarna redan efter några timmar. Det är också med blandade känslor jag har blindtarmen med mig hem. Självklart vill jag inte bli opererad i onödan men samtidigt vet jag att när blindtarmen väl har börjat spöka så kan det bli långdraget, så en del av mig ville bli av med den nu när jag ändå fastat så länge och var redo för operation. Ja, det blev visst en 6:1-vecka för mig. 🙂

På väg från bussen stannade jag till på den fina Stenungsbageriet i byn och köpte med mig två surdegsbullar; en kanel och en kardemumma. Här ska det bli riktig gofika! En halva av varje bulle ligger nu i magen tillsammans med en liten nespressolatte med smak av hasselnöt. Detta var kanske inte det absolut bästa valet av energiintag om magen hade fått bestämma men jag var så sugen på kaffe och bulle så det fick bli så i alla fall. So far so good.

Tack alla ni som skickat Krya-på-dig-hälsningar! Det är härligt att känna er omtanke. Stor kram till er!

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Ja om den spökar så är det väl ändå bättre att opereras än att dra på det 😉
    Låter gott med en latte och bulle man måste unna sig också… Det där sunda förnuftet säger så ibland 😉
    Trevlig helg
    Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *