fbpx

Jag har ju antagit Saras utmaning att träna 5 dagar i veckan under en månad och den månaden är nu över. Eftersom jag blev sjuk och drogs med en seg förkylning som inte ville ge med sig så blev det inga 5 dagar i veckan, inte ens i närheten faktiskt . Därför är jag nu extra glad att förlängde utmaningen fram till jul. Det kanske man kan kalla för någon form av mål när jag tänker efter. 🙂

Jag har 3 självklara träningsdagar, 2 dagar då jag leder pass och en när jag tränar crawl. Denna utmaning gör att jag planerar in ytterligare två pass och jag väljer just nu pass som har som syfte att stärka och stabilisera kroppen. Jag har även planerat in 2 dagar med meditation för att se till att få reflektionstid. Det är tydligen så att för att kunna vara kreativ så krävs det att hjärnan vilar ibland och är fri från intryck. Eftersom mitt huvud oftast går på högvarv så känner jag att dessa dagar behövs för att ge mig återhämtning även på det mentala planet.

Denna veckan har jag lagt in två styrkepass med gummiband för att stärkt axlar och skuldror, de delar av kroppen som är så viktiga för oss som jobbar på kontor och spenderar många timmar framför datorn. Jag föredrar att träna stabiliserande övningar med gummiband för det känns som om det ger bäst effekt.

Har ni förresten sett att jag fixat till ett Instagramflöde? Om ni vill följa mig även där så sök på nellierolf. Jag har även uppdaterat veckans kalender och döpt om den till veckans träning eftersom det var just min planerade träning jag antecknade där.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Det är ju ett jättebra mål! Väldigt konkret skulle jag vilja säga!
    Och fin det blev med instagramflödet.

    En sak jag är nyfiken på är utmaningen på IG, den där om att visa en positiv sak om dagen. Biljetten är ju underbar, men vad hände sen? Nyfiken! 🙂

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *